Rätta stilen för kafédejten

Last modified date

Du ska på dejt och vet inte vad du ska sätta på dig. Vilken stil ska du satsa på? Hur uppklädd eller hur casual ska du vara när du ska på en kafédejt?

Din stil

Först och främst vill du ju visa vem du är när du träffar en person för första gången. Att se likadan ut som alla andra kan faktiskt få dig att verka osäker och lite tråkig, även om du bär senaste trenden. Våga visa vem du är. Älskar du jeans och t-shirt, så satsar du på de snyggaste jeansen och t-shirten som verkligen passar din kropp. Är du däremot en klänningperson, så satsar du på en enkelt klänning som passar din figur. Inte för mycket, inte för lite, och med personlighet. I livsstilsmagasinet Damernas Värld hittar du mycket inspiration för att klä dig snyggt och casual på en och samma gång.

Första intrycket

Vårt första intryck av en annan person är alltid visuellt. Det är smart att alltid försöka göra ett gott intryck, då det första intrycket präglar hur en annan människa uppfattar oss ett bra tag. Satsa heller inte bara på att se snygg ut, utan också på att komma i tid. Att titta en annan person i ögonen och sträcka fram handen och hälsa ger alltid ett bra intryck. Du har självförtroende. Le lagom och på ett uppriktigt sätt. Hur du behandlar andra människor påverkar också hur folk ser på dig. Var vänlig mot servicepersonalen och andra i kön. Det räcker inte att vara snyggt klädd på dejten, man behöver också ha ett varmt hjärta för att vara intressant.

kalle